Care sunt riscurile de aparitie a efectelor adverse in timpul tratamentului cu Remotiv 250?

Fiind un antidepresiv usor, riscurile aparitiei de efecte adverse sunt relativ scazute in timpul tratamentului cu Remotiv 250.

Totusi, pot aparea interactiuni cu anumite grupe de substante, de aceea nu se recomanda administrarea Remotiv 250 in asociere cu alte medicamente decat dupa avizul medicului (a se consulta prospect pentru detalii).


Pot aparea efecte nedorite in tratametul pe termen lung cu Remotiv 250?
Remotiv 250 este un medicament pe baza de extract standardizat de sunatoare, efectele secundare datorate administrarii pe termen lung fiind limitate (a se consulta prospectul pentru detalii).


Ce riscuri sunt ca, odata inceput tratamentul cu Remotiv 250, sa "cad" in extrema cealalta (hiperexcitabilitate, sau, dimpotriva, moleseala)?
Fiind un tratament usor, pe baza de extracte naturale din plante, rolul Remotiv 250 este acela de a echilibra si de a calma acest gen de emotii, nu de a arunca persoana care urmeaza un tratament in extrema celalalta a disfunctiei.


Am auzit ca in timpul tratamentului cu antidepresive de sinteza imi sunt afectate simtul orientarii si reflexele. Este adevarat si in cazul Remotiv 250?
Remotiv 250 nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje, dar pacientii trebuie avertizati despre posibilitatea aparitiei ametelilor.


Cat de eficient poate fi un antidepresiv pe baza de plante?

Remotiv 250 este adresat in primul rand pacientilor cu forme usoare si medii de depresie, dar nu si pacientilor cu cu dezechilibre severe, care necesita spitalizare sau supraveghere medicala.

In acest context, rolul Hypericinei (substanta activa din extractul de sunatoare) este cunoscut de secole ca fiind unul benefic in restabilirea echilibrului psihic.

In plus, dozarea optima asigura eficienta tratamentului pe termen mediu si lung.

 

 

Download Prospect Remotiv 250

download